Tjänster

Tjänster

Är det något vi på Coplan är experter på så är det tak och, våra tjänster innefattar en rad olika typer av byggtjänster som du kan använda dig av. Har du ett tak som behöver repareras, som läcker eller som inte längre känns modernt? Då står vi redo att hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av takläggning och arbetar med högkvalitativa material för alla behov. Vi ser till att arbetet inte bara blir visuellt snyggt och att taket matchar huset, utan vi säkerställer också att arbetet är utfört på att sådant sätt att det håller i generationer. Vill du vara säker på att du får ett tak eller en fasad av högsta kvalitet är det Coplan som du ska vända dig till!

Går du i tankarna att lägga om taket?

Takläggning efter dina behov

Vi har lösningar för alla typer av behov och kan till och med skräddarsy uppdragen så att de passar just dig. Om du önskar tar vi hand om hela renoveringen eller takläggningen från början till slut, men vi kan också bistå med vår expertis där du behöver, t.ex. om du vill utföra delar av arbetet på egen hand.

Med oss kan du känna dig trygg och säker. Vi har inte bara takläggare med behörighet och utbildning, utan vi har också en 100 % nöjd kundgaranti och nödvändiga försäkringar som skyddar om något oväntat skulle inträffa. Då vi är registrerade för F-skatt kan du som privatperson även använda dig av ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. Det enda vi behöver är ditt personnummer och därefter sköter vi hela ansökan åt dig. Snabbt, smidigt och enkelt!