Om oss

Om oss

När du kontaktar oss på Coplan kan du vara säker på att få en riktigt professionell och seriös takläggare i Göteborg. Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och åtar oss både små och stora uppdrag för alla typer av kundgrupper. Vårt fokus är att se till att du som kund alltid är nöjd med vårt arbete och att du får ett resultat som är hållbart och snyggt. Är du i behov av takläggning eller fasadrenovering i Göteborg? Då är vi rätt företag att använda sig av!

Går du i tankarna att lägga om taket?​

Vår historia

Våra kunder är viktiga för oss och därför ser vi till att alla takläggare har den utbildning och certifiering som krävs för att hantera alla typer av takrenoveringar, takläggning och fasadarbeten. Genom åren har vi inte bara hjälp privatpersoner med villor och sommarstugor, utan vi har också hjälpt BRF:er, fastighetsägare och företagare som vill lägga nytt tak eller förbättra det redan befintliga. Skulle det vara så att du är i behov av ett helt nytt hus så kan vi hjälpa till även här. Hos Coplan är det du som kund som bestämmer och vi ser till att leverera.

Coplan arbetar hårt för att göra så liten påverkan på miljön som möjligt. För att lyckas med detta arbetar vi bara med högkvalitativa material från ledande leverantörer. Vi har också mycket goda samarbetspartners som säkerställer att vi kan erbjuda dig totalentreprenad inför varje projekt. Det innebär att vi tar hand om hela arbetet från början till slut, medan du lutar dig tillbaka och kan lägga din tid på annat!